Els musclos del Delta de l’Ebre

Ja ha començat la temporada del musclo del Delta, aquest mol·lusc és un dels productes més apreciats de la zona, i es beneficia de la depuració i riquesa biològica de les seves aigües a la desembocadura de l’Ebre. Els musclos són un dels aliments més naturals i orgànics que existeixen a la naturalesa, i tenen un alt contingut en vitamines, aminoàcids i minerals. Milloren l’estat i la qualitat de la pell i dels ossos, enforteixen el sistema immune, ajuden a reparar teixits i inclús poden ser útils per combatre trastorns mentals com la depressió, entre moltes altres coses.
I ara ja els pots trobar a la nostra marisqueria, per menjar-te’ls aquí o emportar-te’ls a casa.

Aquesta entrada ha esta publicada en noticias. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.